Duurzaam inkopen

Wilt u meer weten?
Stel uw vraag aan Cimca

Velden met * zijn verplicht

Leer duurzaam inkopen met de interim management diensten van CIMCA. Met onze persoonlijke aanpak en jarenlange ervaring op het gebied van inkoop, sourcing en interim management diensten kunnen we er samen voor zorgen dat uw organisatie structureel kosten kan besparen.

Kosten besparen door duurzaam inkopen

Een inkoopafdeling is een onderschat onderdeel van een bedrijf; het is namelijk erg belangrijk dat hier professionals zitten die duurzaam inkopen kunnen doen. CIMCA kan uw organisatie hiermee op verschillende manieren helpen, bijvoorbeeld door interim management diensten. Wij kunnen bijvoorbeeld invulling geven aan het tijdelijk leiding geven aan een team. Hierbij kunnen we een Inkoop of Supplier Manager inzetten in uw bedrijf, om bijvoorbeeld uw leveranciers te beheren.

Onderhandelen voor de juiste overeenkomsten

Het belangrijkste van duurzaam inkopen doen begint bij de basis: op de juiste manier onderhandelen. Onderhandelen is een vak apart en daar hebben wij dan ook de juiste mensen voor, om tot de beste overeenkomsten te komen waarmee structureel kosten bespaard kunnen worden.  Ook voor het onderhouden van deze overeenkomsten op het gebied van duurzaam inkopen kunt u CIMCA inschakelen. Wij zorgen er dan voor dat de contracten jaarlijks geïndexeerd worden en toetsen de bestaande overeenkomsten. Zo bent u altijd voorzien van een overeenkomst in perfecte staat. Benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)168851625 en dan bespreken we graag de mogelijkheden met u.